Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


image/gif Minden országot elneveztek egy bizonyos fajta elemmel kapcsolatban.Olyan harcosok, akik más országból származnak, így tudták őket megkülömböztetni.A sorozatban leginkább csak 4 fő elem van, a Víz,Tűz hangzik el nagyon.. de vannak még többek is pl.: Föld,Homok,Szél,Tűz,Víz,stb.. XD.

Kontinensek:

A Földi ország - Rock rejtett faluja a tűzország - a levél rejtett faluja a fűország - a fű rejtett faluja a villámország - a felhő rejtett faluja az esőország - az eső rejtett faluja a hang (Rice) ország - a hang rejtett faluja a hullámország - a hullám rejtett faluja a vízország: a köd rejtett faluja a vízesés ország: a vízesés rejtett faluja a szélország: a homok rejtett faluja

Az 5 fő falunka levél falu,homok falu,víz falu,villám falu,és földi falu, vannak Kagejai, akik irányítják az embereket.A Kage a legerősebb személy, abban a faluban.Uralkodik a falun,ninjái vannak,kiképzések,és élelemmel látja el a falut. Szoktak lenni megbeszélések is, amiket a Kage-k mondanak el.Ők irányítják a pénz ügyeket is.A Kage-k jelölik ki, a küldetéseket.Minden Kage-nak fel van írva a neve, az országa, és hogy mit kormányoz(lejebb)

Hokage: a levél falunak a kormányzója.Hokage: Tűzárnyék.

Kazekage: Homok Kagéjénak a neve.Kazekage: Szélárnyék.

Raikage: villám Kagéjénak a neve.Raikage: Villámárnyék.

Mizukage: a Víz kagéjénak a neve.Mizukage: vízárnyék.

Tsuchikage: föld Kagéjénak a neve.Tsuchikage: földárnyék.