Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rang S

Ezek nem mindig a legveszélyesebb küldetések, de csak ANBUK vagy a Kage vehetnek részt benne. Nem sok jó sülne ki abból, ha egy alacsonyabb rangú személy is részt venne egy ilyen akcióban.

 

Rang A

Ez a legveszélyesebb küldetés rang. Csak Jounin vagy magasabb rangú személy vehet benne részt. Elég gyakori, hogy a Kage is részt vesz benne, ha nagyon veszélyessé válik.  Biztos, hogy Jouninnál alacsonyabb rangú személy nem vesz részt ilyesmiben, mert ez a fajta küldetés hihetetlenül veszélyes és gyakran végződik halállal vagy nagyon komoly sérüléssel.

 

Rang B

A B rangú küldetések nem annyira kemények mint az A rangúak, bár azért ezeket is elég nehéz teljesíteni. A legtobb ilyen küldetésben fontos dokumentumokat kell visszaszerezni vagy védelmezni kell valakit és eljuttatni egy bizonyos helyre. Általában Jounin vagy Chuunin rangú ninják vesznek részt ezekben a küldetésekben.

 

Rang C

Ezeket küldetéseket leginkább Chuuninok végzik. Néha persze képzettebb Geninek is részt vehetnek C ranú küldetésekben. Általában időssebb személyeket kell védelmezni vagy fontos dokumentumokat kell kézbesíteni/visszaszerezni.

 

Rang D

A D rangú küldetések a legegyszerűbb és legkönnyebb küldetések. Ezeket Geninek hajtják végre. Leginkább fárasztó, unalmas vagy hasztalan munkák mint például: megmenteni egy állatot, kitakarítani valahol, megsétáltatni a kutyákat és más hasonló. Egy Geninnek 8 ilyen küldetést kel teljesítenie ahhoz, hogy Chuunin lehessen.