Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Uchiha clán a leghíresebb és legerősebb clán a Leaf-ben. Nekik van a nagyon egyedi és híres korlátozott vérvonal képességük a sharingan. Ismerik őket és erejüket mindenütt a világban.

 

 

Az uchiha clán lenne a legerősebb clán ha még mindig létezne. Egy óriási tragédia következett be amikor legyőzték a clánt. Uchiha Itachi ,Sasuke öregebbik testvére saját kezével győzte le az egész clánt. Csak egy túlélőt hagyott, Sasukét.

 

 

Uchiha Itachi mészárlása után elhagyta a Leaf-et és folytatta küldetését hogy erőt szerezzen magának. Sasuke egyedül maradt és össze volt zavarodva. Most már csak annak él hogy bosszút álljon testvérén és hogy újraélessze a clánját.

 

Itachiban tisztábban lehet látni az Uchiha clán erejét és géniuszát, jobban mint Sasukéban. Nem említve azt hogy van sharinganjuk, és természetesen született ninják/gyilkosok. Nagyon fiatalon 10 éves korában Itachi már chuunin volt. És most ő lehet a legerősebb élő ninja. Habár Sasuke nem olyan erős mint a testvére még is ő a legtehetségesebb újonc.